Martini Shot by ADC

The Martini Shot este un nou proiect marca ADC România și cuprinde o serie de întâlniri informale în cadrul cărora regizori renumiți din străinătate, care au ajutat și la crearea unor campanii de publicitate de succes, vin să împărtășească din experiența lor creativilor români.

Primul eveniment al seriei The Martini Shot este realizat în parteneriat cu Studioset, are loc vineri, 19 aprilie, începând cu ora 19.30, la Institute The Café și îl are în prim-plan pe regizorul Helmi de la Division Paris.Helmi este un fotograf și regizor din Paris, ale cărui proiecte conțin o perspectivă ironică la adresa excesului și opulenței. Lucrările sale cuprind atât proiecte comerciale, cât și music videos și sunt parte din Division Paris - o agenție de producție specializată în crearea de videoclipuri muzicale, din care fac parte peste 20 de regizori de clipuri și spoturi publicitare.

Helmi spune despre sine că este un Image Maker, iar din perspectiva regizorului preferă să aibă mereu un concept clar și specific pentru fiecare video, de exemplu videoclipul Bonnie Banane feat WALTAAA este un tribut adus culturii de stradă în care folosește simboluri ale anilor ’90, iar video-ul Bugatti (TIGA) cuprinde un mix de elemente suprarealiste ale anilor ’80.

Printre premiile câștigate de Helmi sunt: Best Urban Video Budget la UK Music Video Awards pentru Bonnie Banane feat WALTAAA în 2014. Sau în 2015, pentru TIGA Bugatti - Best New Director, Best Dance Music Video International și Best Art Direction & Design in a Video, tot la UKMVAs.

Vineri, la Institute The Café, pentru primul eveniment al seriei The Martini Shot, Helmi va prezenta câteva dintre lucrările sale de succes, seara continuând apoi cu discuții și martini. Intrarea este liberă, alături de martini din partea casei.


***
Parteneri: Studioset & The Institute